Șterge contul AirLink
Ștergerea este definitivă. Contul, numele, telefonul, adresele și observațiile tale sunt eliminate. Sumele și datele rezervărilor trecute rămân în evidențele contabile, fără legătură cu tine.
Șterge contul
Poți șterge contul și din aplicație: Profil → Șterge contul.